Over ons

Geachte gast,

Wilt u in een voortreffelijke sfeer genieten van een heerlijke Turkse maaltijd, dan kunt u terecht bij Turks restaurant Harput. Ons restaurant staat bekend om zijn rijke Turkse keuken en de gastvrijheid van vader en zoon die het restaurant sinds 1980 met succes en oog voor de gasten runnen.

”Meer”


De inrichting van ons restaurant is met zorgvuldigheid uitgekozen en ademt de Turkse sfeer uit, niet in de laatste plaats door de prachtige decoraties aan de wanden, de koperen lampen en de andere diverse koperen attributen die speciaal uit Turkije zijn meegenomen.

Onder het genot van een heerlijk glas Turkse wijn of bier en Turkse muziek kunnen de gasten de bereiding van hun maaltijd in de open keuken in de gaten houden. Degenen die niet meteen al aan tafel willen, kunnen eerst aan de bar van een aperitiefje genieten. Naast heerlijke Turkse maaltijden, die overigens worden geserveerd met Turks brood, rijst groente en diverse sauzen.

U kunt bij ons ook terecht voor een broodje shoarma, shasliek, kofte of kip. Voor degenen die toch liever thuis willen genieten van hun maaltijd bestaat de mogelijkheid om mee te nemen.
Ons restaurant is met zijn ruim 60 zitplaatsen bij uitstek geschikt voor grote partijen of recepties.

Wij verwelkomen jullie graag in ons restaurant.
Tot ziens.

”Terug”

 

Harput Restaurant Wassenaar
Langstraat 6
2242 KM Wassenaar

070 5117000

E-mail: info.wassenaar@harput.nl

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur
Zondag vanaf 15:00 uur tot 23:00 uur


Monday closed
Tuesday until Saturday from 12 pm until 11 pm
Sunday from 3 pm until 11 pm

Vergroot de foto`s