Over ons

Geachte gast,
Wilt u in een voortreffelijke sfeer genieten van een heerlijke Turkse maaltijd, dan kunt u terecht bij Turks restaurant Harput. Ons restaurant staat bekend om zijn rijke Turkse keuken en de gastvrijheid van vader en zoon die het restaurant sinds 1980 met succes en oog voor de gasten runnen.

”Meer”

De inrichting van ons restaurant is met zorgvuldigheid uitgekozen en ademt de sfeer uit van een gezellige Turkse huiskamer, niet in de laatste plaats door de prachtige decoraties aan de wanden, de koperen lampen en de andere diverse koperen attributen die speciaal uit Turkije zijn meegenomen.

Onder het genot van een heerlijk glas Turkse wijn of bier en Turkse muziek kunnen de gasten de bereiding van hun maaltijd in de open keuken in de gaten houden. Degenen die niet meteen al aan tafel willen, kunnen eerst aan de bar van een aperitiefje genieten. Naast heerlijke Turkse maaltijden, die overigens worden geserveerd met Turks brood, rijst groente en diverse sauzen.

U kunt bij ons ook terecht voor een broodje shoarma, shasliek, kofte of kip. Voor degenen die toch liever thuis willen genieten van hun maaltijd bestaat de mogelijkheid om mee te nemen.
Ons restaurant is met zijn ruim 60 zitplaatsen bij uitstek geschikt voor grote partijen of recepties.

”Terug”

 

Harput Restaurant Den Haag
Theresiastraat 208
2593 AV Den Haag

Tel : 070-3852287
E-mail: info.denhaag@harput.nl

OPENINGSTIJDEN:
Zondag tot woensdag van 15:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag tot zaterdag van 15:00 uur tot 23:00 uur
7 dagen per week geopend.


OPEN:
Sunday until wednesday from 3pm until 10pm
Thursday until saterday from 3pm until 11pm
7 days a week open

Via Tripadvicer

Reseveer hier

Vergroot de foto`s